Sale!

Audi RS4 fékszerviz

Original price was: 122500,00 Ft.Current price is: 110250,00 Ft.

Leírás

A webáruházunk csak katalógusként üzemel, tehát a „kosárba” gomb nem aktív, viszont minden lényeges információval ellátjuk Önt ahhoz, hogy a legjobb döntést hozhassa meg. Válassza a minőséget, válassza a biztonságot, válassza szervizünket! Amikor autójának fékrendszere a kérdés, a költségek tisztázása és előrejelzése kulcsfontosságú. Éppen ezért szolgálunk tájékoztató jellegű árakkal, hogy teljes képet kapjon a költségekről, mielőtt még nálunk járna. Transzparens árazásunk segít abban, hogy elkerülje a kellemetlen meglepetéseket és könnyebben tervezhesse meg a költségkeretet.

Audi RS4 fékbetét, féktárcsa csere árak részletesen

Megnevezés Ár
Brembo első fékbetét ár 48 000 Ft 
Brembo első féktárcsa ár 51 000 Ft
Brembo hátsó fékbetét ár 38 000 Ft
Brembo hátsó féktárcsa ár 44 000 Ft
Segédanyag 3 500 Ft

Fékbetét, féktárcsa csere munkadíj és kedvezmény

Munkadíj 20 000 Ft
Kedvezmény 12 250 Ft
Brembo első fékbetét, féktárcsa csere összesen 110 250 Ft

Az árak változhatnak, de a minőség és az átláthatóság nálunk állandó. Legyen szó online árajánlatkérésről vagy telefonos konzultációról, a célunk, hogy a lehető legteljesebb képet kapja, mire számíthat szervizünkben. Várjuk szeretettel, hogy személyesen is megtapasztalja, mi tesz minket Budapest egyik legmegbízhatóbb autószervizévé!

Ha szeretné a lehető legpontosabb árat megismerni, kérjen tőlünk árajánlatot! Kattintson az „árajánlatkérés” gombra, és a megjelenő formban adja meg az autójára vonatkozó információkat. A lehető leggyorsabban válaszolunk, hogy teljes átláthatósággal rendelkezzen.

Az autószervizek világában gyakran változhatnak az árak az alkatrészek piaci értéke, a munkadíjak vagy éppen az aktuális akciók függvényében. Emellett minden autó egyedi, és az állapota, évjárata vagy típusa is befolyásolhatja a végleges árat. A tájékoztató jellegű árak pontosan ezért vannak: hogy Önnek általános képet adjanak a szükséges költségekről.

Látogasson el hozzánk Budapesten, a Lurdy Ház mellett, és élje át a professzionális és gyors szolgáltatás előnyeit. Várjuk szeretettel!

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és rendelje meg az autója számára szükséges termékeket!

Lurdy Autószerviz további szolgáltatásai:


Alváz és üregvédelem DINITROL alvázvédővel
Alvázvédelem Audi RS4 autótípusra
Fékszerviz, Fékbetét és Féktárcsa csere
Fékszerviz Audi RS4 autótípusra
Olajcsere azonnal
Olajcsere Audi RS4 autótípusra
Szakmai, környezetvédelmi partnerünk a ZÖLD SZERVIZEK EGYESÜLETwww.zoldszervizek.hu

További Audi fékszerviz adatok:

» Audi A4 — » Audi A5 — » Audi A6 — » Audi A2 — » Audi A3 — » Audi A4 — » Audi A5 — » Audi A6 — » Audi A8 — » Audi Cabriolet — » Audi Q5 — » Audi Q7 — » Audi RS4 — » Audi RS6 — » Audi S2 — » Audi S4 — » Audi S5 — » Audi S6 — » Audi S8 — » Audi TT